top of page
vaakajohtooiklapinak.png

Olemme erikoistuneet monenlaisiin eri sähkötöihin ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme hyvin kattavasti.

Panostamme asiakaslähtöiseen, laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja sovitun aikataulun mukaiseen palveluun. Yhteistyökumppaneina meillä on luotettavia tarviketoimittajia, jotka pystyvät vastaamaan hyvin asiakkaiden tarpeisiin.

 

Kokemusta ja ammattitaitoa sähköasentamisesta, valaistuksesta ja myös sähkösuunnittelusta meille on karttunut niin omakoti-, rivi- kuin paritalojenkin osalta. Toteutamme myös kerrostalohuoneistojen sähkösaneeraukset, halli- ja myyntitilakohteiden sähkötyöt ja kauttamme saa myös sähköautojen autolatauspisteiden asennukset ja suunnittelun. Palvelemme asiakkaita Varsinais-Suomessa ja sen lähialueilla.

YRITYKSEMME PALVELUT

circuit breaker panel repair
IMG-20220106-WA0000.jpg
Looking Over Architectural Plans

SÄHKÖASENNUKSET

Sähköasennuksia omakoti-, rivi- ja paritaloihin monipuolisesti sekä sisä- että ulkotiloihin

VALAISTUS

Kauttamme valaisinasennukset ja valaistuksen suunnittelu asiakkaidemme toiveiden mukaan

SÄHKÖSUUNNITTELU

Sähkösuunnittelua omakoti-, rivi- ja paritaloihin

Sähköurakointioikeudet

Sähkö Ampeeri Oy toteuttaa ammattitaidolla sähköalan työt turvallisesti ja laadukkaasti Varsinais-Suomessa ja sen lähialueilla (todistusnumero 33138). Meillä on S2-sähköurakointioikeudet ja toteutamme uudisrakennuskohteissa sähköurakoinnit aina rivitaloista saunamökkeihin niin yksityisten kuin yritystenkin tarpeisiin. Saat helposti kaiken sähkötöihin liittyvän saman yrityksen kautta.

Sähkötyöt yksityisille

Olemme erikoistuneet rivi-, pari- ja omakotitalojen sähkötöihin. Meidän kauttamme saat myös sähkösuunnittelun kohteellesi jo talon rakennussuunnittelu vaiheessa, jolloin valaisimet, pistorasiat ja muut sähköasennukset löytävät heti oikeat ja toimivat sijainnit. Palvelemme myös kattavasti kaiken­laisissa sähköasennusten muutos- ja korjaus­töissä, kuten keittiöasennuksissa ja esimerkiksi sähköautojen autolatauspaikkojen asennuksissa.

Sähkötyöt yrityksille

Suoritamme sovitun sopimuksen mukaisesti sähkötyöt myös yritysten tarpeisiin. Yhteistyökumppaneinamme on esimerkiksi Keittiömaailma, ja teemme heille sähköasennukset keittiöremontti kohteissa. Sähkötyöt on tärkeää jättää aina ammattilaisen käsiin, jotta työt tulevat suoritetuksi vaadittujen määräysten mukaisesti ja turvallisesti myös aina loppukäyttäjälle asti. Voimme myös tehdä esimerkiksi liiketilojen, hallirakennusten, toimistojen, myymälöiden ja muiden vastaavien sähköjärjestelmien asennukset, ja myös korjaus- ja huoltotyöt sähköjen osalta.

Kotitalousvähennys

Työmme on kotitalousvähennyksen alaista, joten muistathan myös hyödyntää tämän edun itsellesi!

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat vero.fi-sivuilta.

bottom of page